Sikkerpå2Hjul Køreteknisk kursus for alle Torsdag den 16. juli 2020 kl.09:00-13:00

Sikkerpå2Hjul Køreteknisk kursus for alle Torsdag den 16. juli 2020 kl.09:00-13:00

495,00 DKK

Model/Varenr.: 71607
stk.

Her er et godt bud på en sommerferie dag på Djursland, både for dem der vil dygtigøre sig og dem der bare vil nye en køretur, for der er fremragende rammer at sparke dæk i på Ring Djursland og MC TouringCamp.

 

Kurset er tilrettelagt så alle motorcykeltyper kan deltage på det spændende køretekniske anlæg, men også at alle bliver undervist forskelligt - ens.

 

Tilmelding:

  • Enten book dig direkte på holdet her https://tradium.safeticket.dk/58183/Sikker_paa_2_hjul
  • ER din ADVENTURE motorcykel forsikret i Gjensidige sender du en mail med dit nummerplade nummer til kontor@mff-dk.dk som booker og betaler for din plads - efter først til mølle princippet!
  • Betal med mobilpay direkte på dagen til mobilpay nr. 972596 svar er Tradium MC Kurser skriv hvilken dato du ønsker at deltage det gør det lettere i indcheck på dagen

 

Alle kan køre lige ud - men kan du også undvige eller stoppe hvis der opstår en farlig situation?

Sikkerpå2hjul køreteknisk kursus afholdes i tidsrummet kl.15.00 til 19.00 på Tradium Ring Djursland.

Praktisk information:

Mødetid 15 minutter før lektionsstart.

Din motorcykel må ikke støje mere end 95 dB = som original udstødning, så husk at montere DB killer,

hvis din udstødning ikke er original.

Kurset er delt op i 4 lektioner af 45 minutter - med 15 minutters pause imellem lektionerne.

 

Vi træner i 4 discipliner:

  • 1 Bremseteknik incl. katastrofeopbremsning
  • 2 Svingteknik med visuel styring
  • 3 Undvige manøvre med kontra styring
  • 4 Street motorcykler kører på banen
  • 4 ON/OFF motorcykler kører på det kuperede baneanlæg for on/off motorcykler

 

MC Touring Camp frister efterfølgende med kaffe og frokost/aftensmad.

Hvad lyder bedre end formiddag med fire timers mc-kørsel på Ring Djursland og derefter en god frokost på MC Touring Camp? Svaret må anses for at være retorisk. I forbindelse med kørekurser arrangeret af Sikkerpå2Hjul på Tradium Ring Djursland vil der nemlig bagefter være mulighed for at besøge MC Touring Camp, hvor man både kan indtage en kop kaffe og få serveret sin frokost eller aftensmad.

MC Touring Camp ligger blot fire kilometer fra Ring Djursland og virker derfor som et oplagt sted at spise en velfortjent aftensmad. Fra maj til og med juli har køkkenet åbent alle dage, hvor aftensmaden serveres fra klokken 17:30 til 20:30. Dagens ret koster sædvanligt mellem 75 og 95 kroner men vil i forbindelse med Sikkerpå2hjul kørekurser have en fast pris på 75 kroner.

 

 

Prisen for et kørekursus er 495 kroner per deltager (bagsædepassager er gratis) på egen motorcykel og er inklusive instruktør og baneleje. Frokost eller aftensmad på MC Touring Camp skal ikke bestilles på forhånd.

 

Se mere om Tradium Ring Djursland og de øvrige spændende MC kurser der udbydes på dette link: https://tradium.dk/voksen-og-efteruddannelse/tradium-ring-djursland/