Tradium Ring Djursland & SP2H vil gerne sige velkommen til 2023 LÝrdag d.22 april kl.10:00 til 14:00

Tradium Ring Djursland & SP2H vil gerne sige velkommen til 2023 LÝrdag d.22 april kl.10:00 til 14:00

100,00 DKK


Model/Varenr.: 20230422
stk.

Tradium Ring Djursland, vil i tæt samarbejde med Sikkerpå2hjul - MCTC og Bridgestone gerne sige velkommen til alle motorcyklister til en spændende kursus sæson på "Ringen" og en god sæson på landevejen.

lørdag den 22. april fra kl. 10.00 - 14.00

Pris pr. deltager et symbolsk beløb på kr. 100,00, som efterfølgende ubeskåret doneres til at støtte lokale ubemidlede projekter i nærområdet af Tradium Ring Djursland.

(Billeder fra 2021 i forbindelse med at eventen bestod af: MC TouringCamp, Tradium Ring Djursland & SikkerPå2Hjul hvor overrækkelse af det indsamlede beløb kr.17.000,- blev delt ligeligt imellem Kafé Kolind, som er et projekt for udsatte borgere drevet af KFUM sociale arbejde, beliggende i nærheden af MC TouringCamp & Pederstrup borgerforening der havde brug for en udvidelse af sin flagallé så man i det lile lokal samfund kan gøre mærkedage til noget helt særligt.)

 

 

Det praktiske:

 

Hvordan tilmelder jeg mig ?

Indtil fredag d.21 april kl.12 via link her:

https://tradium.safeticket.dk/85161/MC_Saesonstart_-_Sikker_paa_2_hjul

Alternativt anvend mobilpay 972596 tekst: SP2H

Hvad koster det:

Pris pr. deltager et symbolsk beløb på kr. 100,00, som efterfølgende ubeskåret doneres til at støtte lokale ubemidlede projekter i nærområdet af Tradium Ring Djursland.

Hvad får jeg?

Kørsel på banen sker efter en af vore meget erfarne instruktører. Deltagere bliver inddelt i grupper efter erfaring.

Hvor mange omgange du får mulighed for vil afhænge af deltager antal, men alle er garanteret minimum 5.

Forplejning: MCTC har doneret let frokost til de første 200 betalende deltager (er incl. i prisen på de 100 kr.)

Bridgestone: Vind et sæt dæk til den motorcykel du deltager med på dagen. Vi trækker lod imellem de betalende deltagere om et BRIDGESTONE For & Bagdæk der passer til den motorcykel du deltager med på dagen. Om det er en Honda DAX, eller en Ducati Panigale er uden forskel - det er et sæt dæk til den motorcykel du deltager med på dagen det handler om.

For at forebygge mulige misforståelser, skal det indskærpes at der ikke tale om nogen former for racemulighed og der kommer ikke til at ske overhalinger.

Er det muligt at betale på dagen?

Ikke så gerne, af rent praktiske grunde, men muligt - kræver mobilpay (se nummer herover) 

 

Vi håber rigtig mange motorcyklister vil bruge denne chanche for en forårs køretur, med mulighed for at sætte egne hjul på Tradium Ring Djursland’s spændende asfalt, sparke dæk, fortælle (løgn) historier om det nye års planer i ind og udland - og måske med et sæt nye Bridgestone dæk som ekstra bonus - og samtidig støtte det gode formål.

 

Når du ankommer til Tradium Ring Djursland bliver du modtaget ved udkørslen til banen- som ligger inde på området. Her bliver du registreret som betalende deltager og har derved adgang til banen som anvist herunder. 

 

 

Det foregår på din egen motorcykel.

Du kan selv komme ud og prøve det køretekniske anlæg, på din egen motorcykel, forudsat at lyd ikke overstiger 95 dB. (alle med standard udstødning kan normalt det)